COVID-19 | Avalis garanteix el 100% dels préstecs per dotar de liquiditat a pimes i autònoms

  • L’import dels préstecs garantits es situarà entre els 50.000 i el 1.000.000 €.
  • Les operacions fins a 5 anys podran incloure 1 any de carència.

Avalis de Catalunya, posa en marxa la línia de finançament “Linia Liquiditat 100%” per cobrir necessitats de circulant d’autònoms i empreses que s’hagin vist afectades per la situació de pandèmia del COVID-19. Aquest finançament ha d’estar vinculat, també, al manteniment de llocs de treball.

Els préstecs, que es formalitzaran a través de les diferents entitats financeres, comptaran amb l’aval del 100% d’Avalis de Catalunya. En concret, per préstecs entre 50.000 euros i 1.000.000 d’euros. Pel que fa al termini, les empreses podran demanar els crèdits entre 24 i 60 mesos, amb fins a 1 any de carència inclòs.

Destaquem que la tramitació d’aquest aval és compatible amb un expedient de regulació temporal de treball (ERTE), ja que l’objectiu d’aquest és mantenir la plantilla mitjançant la suspensió de contractes de treball i no la seva extinció.

El conseller delegat d'Avalis de Catalunya, Josep Lores, ha explicat que l'objectiu d'aquesta mesura és “arribar a pimes i autònoms que puguin veure's afectades pel Covid-19 aportant liquiditat de manera immediata”. “Es tracta que aquesta tipologia d’empreses puguin mantenir els llocs de treball en aquesta complicada situació”, ha afegit.

Si necessites fer alguna consulta o vols que et gestionem la teva petició a través de les entitats financeres amb les que la Cecot té acord, contacta amb l'Àlex d'Espona, assessor en productes financers