COVID-19 | Àustria exigeix PCR als transportistes per accedir al país des d'Itàlia

Els camioners que vulguin accedir a Àustria pel pas de Brennero a Itàlia hauran de presentar una PCR negativa feta les darreres 48 hores.  Les autoritats d'Àustria estan impedint el pas a tots els vehicles que no compleixin aquesta mesura, segons informa la associació europea de Transportistes UETR.

Els xofers que no tinguin aquest certificat hauran de continuar fins al pas de Tarvisio, a través de la A4 i la A23, on les autoritats austríaques, de moment, no exigeixen la possessió de la PCR negativa per accedir al país.

Per evitar col·lapses a la frontera del Brennero, la policia italiana establirà filtres a la via A22, a Verona i Affi, per verificar si es disposa de la prova negativa. El Govern italià ha ofert als professionals del transport els centres denominats "Drive Through Difesa" per realitzar les proves COVID aprop del Brennero. La província Autònoma de Bolzano també està creant estacions addicionals on fer les proves aprop del pas del Brennero.

Podeu ampliar la informació sobre els punts on es podran fer les proves COVID i per actualitzar les dades que facilita la policia italiana cliqueu aquí