Reconeixements Cecot 2022 | Presenta la teva candidatura fins al 20 de setembre

Reconeixements Cecot 2022 | Presenta la teva candidatura fins al 20 de setembre

Saps que totes les empreses i persones emprenedores de Catalunya que durant el 2021 hàgiu fet un esforç important en àmbits com la sostenibilitat, la innovació o la digitalització, podeu optar als Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial? Segur que us mereixeu un premi! Teniu temps fins el 20 de setembre per enviar la vostra candidatura!

Eficiència Energètica i Sostenibilitat

La teva empresa ha implementat mesures d’eficiència energètica per estalviar energia? Està fent passes cap a un model més sostenible i que tingui en compte el medi ambient? Aquest reconeixement és per a vosaltres.

Transformació digital i Innovació tecnològica

La teva empresa ha destacat per haver transformat digitalment el seu model de negoci, els seus processos, els seus productes i serveis, o la relació amb els seus clients gràcies a internet i les noves tecnologies? T’estem buscant!

Millor jove iniciativa empresarial

Es valorarà la tasca d’aquells empresaris/es i emprenedors/es que amb el seu esforç i dedicació aconsegueixen engegar nous projectes empresarials. Si tens menys de 41 anys i has posat en marxa un nou projecte empresarial, presenta-t’hi!

Pime socialment responsable

La teva companyia ha fet una aposta decidida per a la RSC? Té menys de 250 treballadors i menys de 50M de facturació anual? Si és així, aquest reconeixement és per a vosaltres!