Polítiques Digitals convoca la sisena edició dels Premis DonaTIC

Polítiques Digitals convoca la sisena edició dels Premis DonaTIC

Els Premis DonaTIC, organitzats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines CTEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) en el futur.

Aquests guardons promouen l’accés de les dones a l’àmbit tecnològic, n’incrementen la presència, reconeixen el paper essencial d’aquelles que ja pertanyen al món TIC i, en definitiva, en fomenten la participació en la construcció de la societat digital amb criteris d’igualtat.

Fins al 18 d'agost es podran presentar les candidatures. Els premis tenen 8 categories, que s'agrupen en tres àmbits: professional; acadèmic i de revelació i de divulgació i iniciatives referents.
El lliurament dels guardons dels Premis DonaTIC 2020 es farà coincidint amb el Dia d'Ada Lovelace, el 13 d'octubre, en reconeixement a la que fou la primera programadora de la història, i comptaran amb la col·laboració de Tertúlia Digital i l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Més informació aquí.