La realitat virtual arriba al petit comerç i es presentarà al saló Expohogar!

La realitat virtual arriba al petit comerç i es presentarà al saló Expohogar!

 

El Saló Expohogar torna a Barcelona amb un nou format del 5 al 7 d’octubre de 2024, a Montjuïc

La realitat virtual i la realitat augmentada arribaran al petit comerç de la mà d’Expohogar, Saló que torna a Barcelona amb un nou format del 5 al 7 d’octubre, a Fira de Barcelona i està preparant amb el seu partner digital packs enfocats al petit comerç.La 63º edició d’Expohogar presentarà la possibilitat de crear un “metacorner” de realitat virtual i una altra opció per a realitat augmentada a través del mòbil per a crear valor i una experiència de compra en el petit comerç.

Es presentaran dues opcions per crear experiències a les botigues: d'una banda, el “metacorner”, que necessitarà un espai de 4 m² i es podrà dur a terme amb una inversió mínima assumible per al petit comerç, col·locant les ulleres que faran aparèixer un aparador de productes destacats i interactuar amb ells. D’altra banda, amb la realitat augmentada i a través dels terminals mòbils, sense descarregar cap aplicació, es permetrà interactuar amb els productes virtualitzats, ampliar característiques, colors, estoc, ofertes, etc. Una experiència per viure dins de les botigues.

"Al mercat del retail és necessari aportar valor al client i evolucionar amb noves tendències, però sense renunciar a l’experiència a la botiga, per això hem treballat amb el nostre partner tecnològic VRMax Technologies, amb qui hem creat aquesta línia retail per presentar al Saló", comenta el president del COACB i d’Expohogar, Ricard Penas. "Les fires sempre han estat l’entorn per presentar les novetats i tendències futures dels sectors; en aquest cas presentarem una adaptació del futur del comerç, i que després de la fira ja es podrà dur a terme", afegeix Penas.

El renovat Expohogar és la suma de 4 salons professionals dels sectors de la Decoració, Joieria, Regal i Souvenir, Bijuteria i Complements (ExpoDeco, BCN Joya, ExpoRegal i ExpoPell) amb l’objectiu de ser la fira de referència d’aquests sectors, que torna a Barcelona després de cinc anys sense cap saló d’aquests àmbits a Catalunya.

El saló, 100% professional, comptarà amb visitants, majoritàriament botigues, distribuïdors, majoristes i, sobretot, professionals del retail. La 63a edició està organitzada pel Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB), gràcies a un acord amb Fira de Barcelona.

Més informació i inscripcions:

Enllaç de registres aquí
Aconsegueix la teva entrada totalment gratuïta amb el codi CECOT63!