Embalajes del Vallés: innovació i creixement amb mirada al futur

Embalajes del Vallés: innovació i creixement amb mirada al futur

Embalajes del Vallés: Amb visió de futur, inverteixen en tecnologia per a expandir-se i innovar en el sector de l'envasament i l'embalatge

Embalajes del Vallés és una empresa especialitzada en la fabricació d'embalatges de fusta situada a la comarca del Vallès, a la província de Barcelona, ​​Espanya. Ofereixen una àmplia gamma de productes i serveis relacionats amb embalatges industrials, caixes de fusta, palets, embalatges a mida i solucions d'embalatge personalitzades per a diferents sectors i necessitats.

Abans de res, expliqueu-nos quin és el vostre projecte! ¿En què consisteix?
Embalajes del Vallés és una companyia especialitzada en la producció i distribució d'articles vinculats al sector de l'envasament i l'embalatge, abastant tant operacions d'importació com d'exportació. El seu enfocament central és l'elaboració d'envasos i embalatges confeccionats principalment en fusta.
 
Com us ha ajudat la Cecot a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors?
La relació amb els consultors ha estat excel·lent, ens han ajudat i guiat  per complir amb els requisits necessaris per obtenir el finançament que necessitàvem. Pel que fa a la relació amb els consultors, destacaríem la seva professionalitat i l'ajut i orientació que ens han brindat per obtenir el finançament.
 
Què fareu amb ell? Quins plans de futur teniu? 
Amb el finançament assegurat, estem emocionats pel futur i els plans de creixement que tenim al davant. Aprofitarem  els fons aconseguits per realitzar inversions estratègiques, particularment per a  l'adquisició de maquinària d'avantguarda. Aquesta inversió ens permetrà augmentar la nostra capacitat de producció i expandir la nostra capacitat en el sector.