"Crear valor social en la complexitat" amb Xavier Marcet

"Crear valor social en la complexitat" amb Xavier Marcet

La Coordinadora Catalana de Fundacions i la Caixa d’Enginyers us convidem a una sessió amb el Xavier Marcet, consultor en innovació estratègica, per reflexionar sobre la creació de valor en un entorn marcat per la complexitat i el canvi.

Les fundacions ens definim pel valor que creem amb relació al nostre propòsit. Però tant el valor com el propòsit es confronten a un món que canvia, i des de fa trenta anys, que canvia més acceleradament. Vivim en un món marcat per la complexitat, és a dir, per la suma de problemes i de dilemes.

Com crear valor en aquest context? Com saber donar resultats amb els nostres programes d’avui i a la vegada saber innovar per posar el futur a l’agenda del present? Com ser consistents i evolucionar amb aquells a qui volem servir, mitja passa per endavant? Com aprendre i desaprendre amb agilitat? Com liderar per créixer fent créixer als altres?

Data, hora i lloc

Data: Divendres, 3 de desembre de 2021

Hora: 9.30 h

Lloc: Col·legi d'Enginyers. Via Laietana, 39 5a planta. 08003 Barcelona

Inscripcions

Si vols participar en aquest acte, cal emplenar el formulari que figura al peu. Recorda que pots assistir-hi presencialment o seguir-lo on line.

Inscriu-te