Cecot i Cerclemón col·laborem amb Creu Roja perquè, aquest Nadal, cap infant es quedi sense joguina

Cecot i Cerclemón col·laborem amb Creu Roja perquè, aquest Nadal, cap infant es quedi sense joguina

Si passeu aquests dies per Atenció a Empreses i Col·lectius a l'Edifici Institucional (c. Sant Pau,6 - Terrassa) veureu que hi ha una caixa molt gran de Creu Roja davant del taulell i que té per objectiu recollir joguines per a infants durant aquestes dates de Nadal.

De fet, aquesta no és una iniciativa nova ja que, com molts ja sabeu, Cerclemón porta molt de temps col·laborant en la campanya de recollida de joguines que organitza Creu Roja. Enguany, hem volgut obrir aquesta iniciativa també a les empreses associades i als col·lectius de la Cecot.

Realment la pandèmia ha agreujat la situació de les famílies més vulnerables, fet que contribueix a l'aïllament social en infants en situació de vulnerabilitat i per això des de Creu Roja aposten pel joc com a recurs per revertir aquest aïllament.

Que aquestes festes cap infant es quedi sense joguines! Ens hi ajudes?

 

Quin tipus de joguines es necessiten?

Són necessàries joguines noves, ja que nens i nenes tenen dret a estrenar-les sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies, que fomentin el joc cooperatiusiguin sostenibles i no bèl·liques, ni sexistes.

 

Quan es podran portar joguines?

A partir d’avui i fins el 31 de desembre podeu portar les vostres joguines a la caixa que hi ha davant del taulell! 

Ajudem a Creu Roja perquè aquest Nadal, tots els nens i nenes tinguin joguines? Posa el teu granet de sorra!