Avançant des de Catalunya, claus per al creixement empresarial

Avançant des de Catalunya, claus per al creixement empresarial

Innovació, internacionalització, talent i sostenibilitat els denominadors comuns de les quatre empreses participants en la jornada

Des de la Cecot, juntament amb BBVA i La Vanguardia, vam organitzar la trobada "Avançant des de Catalunya, claus per al creixement empresarial".

Innovació, internacionalització, talent i sostenibilitat van ser denominadors comuns en les exposicions dels directius de les quatre empreses que van participar en l'acte: Víctor Creixell, CEO de Tradebe Environmental Services , Joan Roca, xef i propietari del Celler de Can Roca ; Núria Betriu, consellera delegada de Pastisart  i Ignasi Cusidó, director general de Lamp .

El diàleg amb les empreses també va comptar amb la participació de José Ballester, director territorial de BBVA a Catalunya, qui va reiterar l'aposta de l'entitat pel teixit empresarial català pimes i autònoms.

Durant la sessió, Xavier Panés, president de la Cecot, va recordar que el 99% del teixit empresarial català són pimes, que donen ocupació al 60% dels treballadors: "són el motor de l'economia i s'enfronten a reptes com la digitalització, el finançament i la sostenibilitat", va destacar. El "repte conjunt" és impulsar un teixit productiu que aporti més valor afegit. 

 
Llegeix la notícia completa aquí: BBVA i la necessitat de bancs forts i accedeix a la galeria de l'esdeveniment per no perdre't cap detall de la trobada: Galeria de fotos.