Arriba el MKDay, la trobada dels i les professionals del màrqueting i les vendes de Catalunya

Arriba el MKDay, la trobada dels i les professionals del màrqueting i les vendes de Catalunya

El Club de Màrqueting i Vendes de la Cecot i Aticco Ecosystems, amb el suport de Netmentora Catalunya organitzem, el proper 12 de maig, la primera edició del MKDay, un matí d’activitats i conferències dirigides a professionals del sector del màrqueting i les vendes a Catalunya. 

Al MKDay, la trobada dels i les professionals del màrqueting i les vendes de Catalunya, hi tractarem temes com la segmentació dels clients, la definició del buyer persona, com crear marques úniques i rellevants o com dissenyar millors experiències per als teus o les teves clientes. 

Qui hi participarà?
Comptarem amb experts i expertes del sector del màrqueting i les vendes com Pitu Sabadí (Pleasepoint), Sílvia Roig (Consultora independent), Ferran Sesplugues (LÚCID Design Agency) o Marc Morillas (Morillas Branding), entre d'altres. A més, també comptarem amb l'Edu Gaya (BarnerBrand) i l'Anna López (Unique Natural Cosmetics) que participaran a les taules de debat.

A on i quan?
L'esdeveniment tindrà lloc a l'Aticco Bogatell (Carrer Pallars 108 - Barcelona) el proper 12 de maig de 9.30h a 14.30h. No podràs venir presencialment? Perdràs l'oportunitat de fer networking i parlar amb companys i companyes del sector, però si ho prefereixes, podràs seguir l'esdeveniment de manera online.

Inscriu-t'hi aquí