Wolters Kluwer et convida al Foro Asesores | 4 d'octubre de 2022 - Teatre Nacional de Catalunya

Wolters Kluwer et convida al Foro Asesores | 4 d'octubre de 2022 - Teatre Nacional de Catalunya

Et convidem a assistir a l'esdeveniment de referència per al Despatx Professional.

El 4 d'octubre et convidem a assistir a l'esdeveniment de referència per al Despatx Professional, estiguis on estiguis.

Si no pots venir a viure la trobada en directe, et podràs connectar des d'on estiguis a una nova edició en streaming del Foro Asesores i accedir a continguts exclusius que només estaran disponibles en la nostra web. A més podràs participar de manera interactiva en alguns espais virtuals i en el que succeeixi en l'escenari. Tot el necessari per a impulsar el teu negoci estarà al teu abast.

Participa, connecta i molt més a través de la teva pantalla!

Més informació i inscripcions

Què és el Foro Asesores de Wolters Kluwer?

Foro Asesores és l'esdeveniment de referència per a Despatxos Professionals i assessories. Per primera vegada, presentem una edició híbrida on tu tries com participar en l'esdeveniment: en format en línia des de qualsevol dispositiu i lloc o de manera presencial, vivint una nova experiència en el Teatre Nacional de Catalunya (Barcelona). En aquesta edició del Foro ens acompanyaran experts de totes les àrees que donaran a conèixer totes les tendències per a innovar, fer créixer i transformar el teu negoci.

Comptarem amb ponències liderades per experts que compartiran la seva visió global sobre totes les necessitats fiscals i tributàries a Espanya. Parlarem d'innovació, tecnologia, models de negoci, entre altres temes, perquè puguis aplicar tot aquest coneixement en la teva empresa.

Tant si tries el format en línia com el presencial, tindràs accés a diferents tipus de continguts on coneixeràs les últimes novetats en les nostres solucions, així com als nostres partners tecnològics d'una forma molt interactiva.