Webinar gratuït | Com accedir als fons Next Generation EU. Punts clau i consells pràctics

Webinar gratuït | Com accedir als fons Next Generation EU. Punts clau i consells pràctics

CaixaBank té el plaer de convidar-te a la xerrada en línia gratuïta Com accedir als fons Next Generation EU. Punts clau i consells pràctics.

El Fons Europeu per a la Recuperació (Next Generation EU) és el programa de finançament més gran en la història de la UE i està dissenyat per fer front a les conseqüències econòmiques i socials derivades de la pandèmia. L’objectiu és la reactivació de l’economia i la transformació del teixit productiu per assolir nivells més alts de digitalització, sostenibilitat i impacte social.

En aquesta sessió abordarem els objectius dels fons, les inversions prioritàries, l’avanç normatiu i el calendari esperat per a la recepció de fons, així com les accions que poden dur a terme autònoms, comerços, negocis i microempreses per optar als fons. Mostrarem el procés general per accedir als fons Next Generation EU d’una forma pràctica, utilitzant exemples de convocatòries vigents, i compartirem punts clau i consells que cal considerar de cara a futures convocatòries.

Benvinguda a càrrec d’Ana Díez, directora de Banca Negocios de CaixaBank.

Ponència a càrrec de David Martín, soci de Deloitte, de Soraya Gamonal, directora de Deloitte, i de Diego Triviño, gerent sènior de Deloitte.

Comiat i tancament a càrrec d’Ana Díez, directora de Banca Negocis de CaixaBank.