MútuaTerrassa organitza un concert benèfic per contribuir a la investigació de la Covid Persistent

MútuaTerrassa organitza un concert benèfic per contribuir a la investigació de la Covid Persistent

La pandèmia del SARS-CoV-2 ha suposat un gran repte social i sanitari de gran magnitud, tant a nivell assistencial com de recerca biomèdica. Una de les conseqüències més rellevants i freqüents de la Covid és deguda a la persistència de símptomes molt temps després d’haver patit la infecció, l’anomenada Covid Persistent (CP).

 
Davant d’aquesta circumstància, la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa -orientada des dels inicis de la pandèmia a la recerca en Covid i CP- ha organitzat un concert benèfic que oferirà el Quartet Casals amb el propòsit de contribuir a la investigació envers aquesta síndrome. Sota el títol “La recerca és vida”, se celebrarà el proper dijous, 6 d’octubre, a les 20h. al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

Des del passat dimecres, 21 de setembre, les entrades per assistir al concert ja estan disponibles a un preu de 30€ al web del Teatre-Auditori: https://tasantcugat.cat/programacio/espectacle/la-recerca-es-vida-1.
Paral·lelament, la web de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa també està a disposició de totes les persones interessades en fer una donació per aquesta causa: https://mutuaterrassa.com/blogs/ca/fundacio-docencia-recerca/covid-presistent. En aquesta mateixa pàgina es pot conèixer de primera mà la tasca de recerca desenvolupada actualment en matèria de Covid Persistent.