Has calculat alguna vegada què val la teva hora de treball? I les hores de treball del teu equip?

Has calculat alguna vegada què val la teva hora de treball? I les hores de treball del teu equip?

Avui dia el temps és el recurs més escàs. Sabies que els CEO treballen una mitjana de 9,58 hores al dia? Segurament aquest número no et sorprèn per les grans responsabilitats que comporta aquest càrrec però moltes de les activitats que realitzen diàriament son 100% delegables.

El camí cap a l'èxit necessitarà de tu, com a CEO, per centrar tot el teu temps i energia en aquestes activitats estratègiques i claus per al teu negoci. Però el dia a dia pot portar-te a tenir tantes tasques operatives i no essencials que no et quedi ni un minut per aturar-te i pensar en el que realment és important. Pensant en això, i després d'haver afrontat aquestes situacions, va néixer Balance Hub Barcelona.

Portem més de 15 anys d'experiència en el sector, ajudant a empreses com la teva i recollint casos d'èxit contrastats. Et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres i construir junts el nostre proper cas d'èxit. Recorda que els grans projectes mai són realitzats per una sola persona sinó per un equip.

T'has preguntat mai quant val el temps de treball teu i del teu equip, a més de les despeses de contractació d'afegir algú nou a l'equip? És per això que contractar la teva pròpia Assistència Executiva Virtual és la millor alternativa. Per què?

 

• És com contractar un membre del teu equip in situ, però estalviant fins a un 27% de costos mitjans anuals fixos i variables.

 • Augmentes la teva productivitat fins a un 30% i la de la teva empresa fins a un 14%, delegant les tasques operatives, que anomenem "rentadores del temps".

 

El cost anual d'una assistència executiva virtual és un 37% més econòmic i amb l'IVA deduïble.

És com contractar un membre del teu equip, però sense haver d'afegir aquests costos. Pots guanyar almenys el 30% del teu temps diari, el que equival a 35 dies a més de promig anual.

 A Balance Hub Barcelona t'ajudem a reduir costos i augmentar la teva productivitat.

 Si el teu objectiu principal ara ha de ser el creixement del teu negoci, necessites separar dels arbres per veure el bosc. A Balance Hub Barcelona ens encarreguem d'aquestes tasques operatives perquè canalitzis els teus esforços i l'energia en el que necessita el teu negoci.

Parlem de resultats