Business Travel BQueek, el nou projecte tecològic de BMC Travel

Business Travel BQueek, el nou projecte tecològic de BMC Travel

BMC Travel presenta BQueek, una nova fórmula tecnològica per a facilitar els viatges de les empreses.
El projecte culminarà amb una plataforma que permetrà l'accés a tots els mòduls contractats des d'un sol site.

L'agència BMC Travel ha llançat un projecte per a donar solució a les noves necessitats tecnològiques en el sector del Business Travel. L'objectiu és oferir a les companyies eines que els permetin tenir un major control sobre la gestió dels seus viatges, contribuint a l'estalvi de costos i automatitzant processos entre altres funcionalitats.

BQueek es presenta com una nova manera de gestionar els viatges corporatius de les empreses, oferint un model de gestió basat en tecnologia i servei personalitzat. Les empreses que treballen amb aquest mètode compten en tot el moment amb l'assessorament de l'equip, ja que la proximitat i el tracte humà continua sent el principal valor diferencial de la marca.

El projecte ofereix un ampli ventall de possibilitats tecnològiques adaptables a les necessitats de cada companyia i en línia amb les seves polítiques de viatge. Compta amb eines de gestió de perfils dels viatgers, consulta i gestió de reserves i documentació de viatge, servei de reporting, geolocalització per a vetllar per la seguretat, servei d'emergències amb atenció les 24 hores i canals de comunicació directa des del telèfon mòbil. L'agència ja està treballant en una nova plataforma que permetrà a les empreses accedir al seu pla d'eines des d'un sol site, simplificant processos i estalviant temps.
Actualment, el grup BMC Travel & Promoviatges continua treballant per a ser un referent en el sector del Business Travel, amb la vista posada en la innovació, el desenvolupament de noves tecnologies i la responsabilitat social corporativa com a pilars. 

Vols saber més? bmctravel@bmctravel.net 

Barcelona: +34 934 531 014

Sabadell: +34 937 451 706