Congelados Friman: innovació, eficiència i compromís amb el futur

Congelados Friman: innovació, eficiència i compromís amb el futur

Congelados Friman: innovació, eficiència i compromís amb el futur

Congelados Friman és una empresa proveïdora i distribuïdora per a hostaleria, restauració, alimentació i col·lectivitats. Ofereixen un excel·lent assortiment en productes congelats que inclou peix, marisc, carn, verdures, patates, precuinats, pastisseria, gelats i postres. Es destaca la màxima garantia en peix i marisc fresc, abastant varietats com blanc, blau, cefalòpodes, crustacis i mol·luscos. A més, disposen d'una àmplia gamma de productes d'alimentació a temperatura ambient, conserves i refrigerats, que inclouen formatges, embotits i plats cuinats.

Abans de res, expliqueu-nos quin és el vostre projecte! En què consisteix?
Congelados Friman és una empresa compromesa a proporcionar als nostres clients accés als millors productes congelats del mercat. El nostre projecte consisteix a assegurar una àmplia gamma de productes de primera qualitat per als sectors d'hostaleria, restauració, alimentació i col·lectivitats. Això inclou una varietat de productes com peix, marisc, carn, verdures, patates, precuinats, fleca, gelats i postres.
 
Com us ha ajudat l’Oficina de Finançament a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors?
La Cecot ha estat un suport molt important per a nosaltres en la cerca de finançament per dur a terme aquests canvis. Ens han facilitat informació detallada sobre les opcions de finançament disponibles i ens han proporcionat condicions favorables per a la nostra situació. Destaquem especialment la relació amb els consultors de la Cecot, que ha estat excel·lent.
 
Què fareu amb ell? Quins plans de futur teniu?
Estem totalment compromesos a continuar millorant i innovant en tots els aspectes del nostre negoci. És per això que tenim previst iniciar un procés de substitució dels nostres carretons i el programa informàtic actual. Aquesta actualització ens permetrà optimitzar millorar la gestió del magatzem i garantir una millor experiència tant per als nostres clients com per al nostre personal.

Com a plans a futur, estem considerant la possibilitat d'instal·lar plaques solars a les nostres instal·lacions. Aquesta decisió no només contribuirà a reduir el nostre impacte mediambiental, sinó que també ens permetrà estalviar en els costos energètics a llarg termini. A més, també tenim com a objectiu millorar les nostres instal·lacions per a una millor eficiència i per oferir un entorn de treball més segur i confortable per al nostre personal.