Preguntes més freqüents

 1. Soundreef és la companyia més avançada i eficient d'Europa pel que fa a la gestió dels drets musicals. En el passat les empreses europees que volien transmetre música d'ambient havien de pagar a diverses societats de gestió col·lectiva (depenent de la seva ubicació) per transmetre música als clients i al personal. Aquestes societats de gestió col·lectiva tenien un monopoli real o de facto sobre les royalties, però les coses han canviat. Soundreef ara pot oferir-te una alternativa més fàcil i convenient al sistema tradicional a un preu efectiu.
  Proporcionem música d'ambient d'alta qualitat per a cada tipus d'empresa ? des de supermercats, centres comercials i restaurants fins a tendes d'electrònica, roba, mobles i uns altres. Com proporcionem la música, unim i distribuïm les royalties, donant una alternativa a les societats de gestió col·lectiva tradicionals com SGAE, SACEM, BUMA/STEMRA, STIM, SIAE i TONO.
 2. No, Soundreef és competidor d'aquestes societats.
  En un simple paquet Soundreef administra tant els drets de publicació (copyright i drets de composició) com els drets de master (drets connexos) per a les empreses que empren música d'ambient a Europa.
 3. Soundreef ofereix només música de qualitat molt alta. Totes les cançons són triades per assessors musicals, que escolten cada cançó que els artistes, editors i segells ens envien, després es filtren per produir el millor mix per a música d'ambient. Tenen un catàleg de més de 200.000 cançons amb cada gènere d'artista, des de cançons famoses fins a cantants-autors desconeguts de tots els estils ? des del rock, pop i jazz fins al lounge, house dance i clàssica!
 4. Soundreef pot enviar la música a la teva companyia de radi in-store o emissora, o proporcionar-la directament a través d'una transmissió internet. Podem també donar-te la música emprant un lector de mp3 o una memòria USB.
 5. En el 2008, la Comissió Europea ha confirmat que la competició transfronterera per recollir royalties i llicències musicals en la Unió Europea és possible i aconsellada. Això significa que cada usuari de música pot comprar una llicència per transmetre música amb la companyia nacional o internacional que triï, i que cada artista, editor o segell pugui ser representada per la societat de gestió col·lectiva que prefereixi.
  Soundreef és una companyia del Regne Unit que opera en àmbit internacional, venent llicències musicals transfrontereres. Actua des d'Octubre del 2011 i ja proporciona música a milers d'empreses en tota Europa. Més de 47 milions de compradors escolten nostres playlists cada mes.