El projecte ETNOLABS aconsegueix finançament gràcies a l'assessorament financer de la Cecot

El projecte ETNOLABS aconsegueix finançament gràcies a l'assessorament financer de la Cecot

El Servei d'Assessorament en Productes Financers de Cecot, a través de BANC, xarxa d’inversors privats fundada per Cecot fa 17 anys, i gràcies a l’acord signat amb MicroBank com a entitat col·laboradora, ha ajudat al projecte ETNOLABS a trobar el finançament que necessitava, aconseguint un microcrèdit.

ETNOLABS, és una marca 100% natural i innovadora de Bio-cosmètics i aliments funcionals basada en l’ús d’ingredients naturals i primitius que estaven presents en civilitzacions passades. Els productes s’elaboren amb formulació pròpia i única.

Gràcies a aquest acord de col·laboració, Cecot i BANC ajuden a les empreses a trobar alternatives de finançament per superar les dificultats de tresoreria derivades de la crisi sanitària actual, com la línia posada en marxa per MicroBank, el Préstec Negocis FEI-COVID19.

Si necessites finançament i vols que des de la Cecot t'assessorem i t'ajudem en les gestions per aconseguir-ho, emplena el formulari i l'assessor financer de la Cecot, l'Àlex d'Espona, contactarà amb tu.