Volem ajudar-te en la gestió del teu negoci oferint-te avantatges exclusius

Volem ajudar-te en la gestió del teu negoci oferint-te avantatges exclusius

Treballem en PRO dels PROfessionals

A Banc Sabadell treballem pensant en els PROfessionals, per això mantenim un acord de col·laboració amb la Cecot que ofereix avantatges exclusius en la contractació de productes financers als seus associats i a familiars de primer grau.

Però treballar en PRO dels PROfessionals no només és facilitar-los la gestió del seu negoci i atendre les seves necessitats financeres. És anar més lluny. És innovar constantment la nostra oferta.

• Comptes gamma Expansió, una gamma de comptes que s'adapta a tu per tenir controlades totes les teves despeses i gestionar els teus ingressos i pagaments en qualsevol moment.

• Avantatges en productes i serveis financers tant personals com professionals.

Compte Expansió Negocis Plus PRO
 

Solucions financeres per tal que la seva empresa creixi. Ser proactiu és treballar en PRO del seu negoci. El Compte Expansió Negocis PRO ofereix finançament a la seva mida i està pensat per tal que autònoms, comerços, desptaxos professionals i petittes empreses es facin grans. 

Més informació

Préstec Inici

Banc Sabadell financia fins al 100% dels seus projectes professionals. 

Vol progressar? Nosaltres l'ajudem a fer-ho. Financem fins al 100% dels seus projectes professionals amb unes condicions exclusives, un tipus d'interès preferent i unes conissions reduïdes.

Més informació

Pòlissa crèdit a 1 any

Permet obtenir finançament per afrontar les necessitats de tresoreria derivades de la pròpia activitat del teu negoci, cobrint els desfasaments dels fluxos de cobraments i pagaments.

Més informació

Accedeix al fulletó informatiu amb totes les condicions.

Necessites assessorament personalitzat?

Fes la teva consulta a Mònica Ares, assessora de Banc Sabadell.