Tu ets expert en el teu negoci. Nosaltres, en oferir-te productes especialitzats i serveis a mida

Banc Sabadell. Treballem en PRO dels PROfessionals

Tu ets expert en comerços. Nosaltres, en solucions financeres que s’adapten a les teves necessitats. Per això comptem amb gestors que coneixen bé el teu sector i poden oferir-te productes especialitzats1 i serveis a mida per al teu comerç.

Compte Sabadell Negocis sense comissions. 

Tota l’operativa necessària per gestionar la teva activitat en un únic compte.

Aquest compte no té:

Comissió d’administració.
 Comissions per transferències en euros (no immediates), tant nacionals com a països de l’EEE, per BS Online i de manera àgil, segura i gratuïta.

Aquest compte sí que té:

Targetes Business Mastercard gratuïtes, sense comissions d’emissió ni de manteniment. Disposes de diferents modalitats amb avantatges, assegurances i serveis gratuïts pensats per a cada tipus de negoci.
• Accés a Targeta Ingressadora gratuïta el primer any. Podràs fer ingressos de fins a 15.000 euros les 24 hores del dia, sense necessitat d’entrar a l’oficina, mitjançant els caixers de Banc Sabadell.
• Possibilitat de bonificació total o parcial de la comissió de manteniment.

Ofereix una millor experiència de pagament als teus clients amb un TPV intel·ligent.

El TPV Smart és un dispositiu de darrera generació amb un mòdul de pagament amb funcionalitats avançades i aplicacions específiques que et facilitaran el dia a dia.

Com prefereixes que sigui la teva tarifa? Pots triar.

Quota mensual fixa:
• Tarifa plana de 12 € al mes fins a 2.000 € de facturació mensual.

Percentatge per operació
• 0,40 % de comissió per operació.
• 6 mesos sense comissió de manteniment.A partir del setè mes, 9 € comissió/mes.

A més, aprofita la promoció que t'ofereix BSabadell per ajudar-te a generar negoci. Perquè si contractes el TPV Smart ara, formaràs part de la promoció "Comprar al comerç local té premi". 
+Informació: Fullet informatiu BSabadell: Entre experts ens entenem.

Finançament per a pagaments recurrents, despeses imprevistes i nous projectes

La Línia de Pagaments Online posa a la teva disposició de manera fàcil i instantània els fons necessaris per fer els pagaments habituals del teu negoci.

Si necessites més informació, recorda que tens a la teva disposició una assessora especialitzada. Contacta amb la Mònica Ares i no t'oblidis d'identificar-te com a empresa associada a la Cecot per gaudir d'aquestes condicions avantatjoses!

Més informació:  BSabadell. Entre experts ens entenem.