Calendari de les pròximes convocatòries previstes del Pla Recuperació (juliol-desembre 2022)

Us adjuntem el calendari de les pròximes convocatòries previstes del Pla de recuperació.

L'objectiu d'aquest calendari és mostrar una previsió de quines convocatòries seran publicades durant els pròxims mesos, perquè els beneficiaris finals puguin identificar amb temps quins són del seu interès i planificar la presentació de la seva sol·licitud.

Les subvencions i licitacions són el principal instrument de distribució dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Entre les convocatòries previstes en el segon semestre de 2022, que inclouen les publicades per l'Administració General de l'Estat i les comunitats autònomes (que reben transferències dels fons europeus NextGenerationEU per als diferents objectius acordats en les conferències sectorials), destaquen:

» Programa Kit digital: S'obriran les dues convocatòries que queden d'ajudes per a la digitalització de petites empreses, microempreses i autònoms, en dues convocatòries per un import de 1.000 milions €.

» Inversions en equips d'alta tecnologia per a hospitals: per un import de gairebé 400 milions €.

» Ajudes per a la millora de la competitivitat, la sostenibilitat i la traçabilitat de la indústria agroalimentària i de la seguretat alimentària, emmarcades dins del PERTE Agroalimentari, per un import de gairebé 400 milions €.

» Ajudes per al foment de l'economia circular en l'àmbit de l'empresa, per un import de 200 milions d'euros.

» Inversions en Rodalia i xarxa de ferrocarril, per un import de 2.000 milions €.

Podeu consulta el calendari en aquest enllaç

 

Vols més informació? Contacta'ns: Assessorament en R+D+i | Abraham Arcos | innova@cecot.org