Estratègia i Creixement Empresarial

Josep Pey

Assessor en Estratègia i Creixement Empresarial

El servei d’assessorament en Estratègia i Creixement Empresarial té com a objectiu ajudar a les empreses a orientar els seus negocis cap a la seva consolidació i creixement.

  • -  Com aprofitar les noves tendències del mercat per a fer créixer el negoci.
  • -  Assessorament en el desenvolupament de models de transformació per adaptar l'empresa a les noves tendències del mercat.
  • -  Anàlisi i desenvolupament d'avantatges competitius per a millorar el posicionament de l'empresa.
  • -  Creació de propostes de valor que encaixin amb els nous requeriments dels clients.
  • -  Models de creixement empresarials.
  • -  Diagnosi estratègica de l'empresa.
  • -  Realització de plans estratègics empresarials.
  • -  Etc.

Enginyer electrònic per la UPC. Administració i direcció d'empreses IESE. Direcció i gestió comercial IESE. Gestió de projectes IESE. Màster en direcció financera EAE. Màster en direcció d'operacions, logística i producció ICT, i Direcció de la producció a EADA.

Al llarg de la seva carrera professional ha ocupat diverses responsabilitats en càrrecs directius i de direcció general en empreses de diferents sectors. Béns d'equip, Electrònica, Química, Tèxtil, Alimentació i Arts Gràfiques.

És Conseller extern en diversos Consells d'Administració de PIMES i Coach Executiu d'alta direcció.

Professor convidat i col·laborador de vàries escoles de negocis en programes d'Executive MBA a la UPC; UAB; EADA; EUNCET; Escuela del Agua "SUEZ", etc. en temàtiques de direcció estratègica, direcció comercial i desenvolupament directiu.

Durant més de vint anys el seu treball s'ha centrat en l'assessorament estratègic i transformació empresarial per a petites i mitjanes empreses (PIMES), de diversos sectors i activitats, i també per a grans empreses.

Bon coneixedor de la problemàtica que envolta el dia a dia de la Pime, s'ha especialitzat en el reenfocament i creixement empresarial, i adaptació del negoci a les noves tendències del mercat.