Creació d'Empreses

Rosa Guerrero

Assessora en Creació d'Empreses

Des d'aquesta àrea oferim:

 

• Informació actualitzada i assessorament en tots els tràmits necessaris per posar en marxa un negoci (legislació, formes jurídiques, aspectes fiscals, laborals, etc.)

• Analitzar el grau de maduresa d'una idea empresarial i nous models de negoci.

• Acompanyament en l’elaboració del Pla d’empresa i en l'anàlisi de viabilitat d’un projecte d’emprenedoria.

• Informació i acompanyament en la recerca i tramitació del finançament més idoni per a la materialització d’un projecte empresarial.

• Informació i assessorament sobre ajudes i subvencions a la creació d’empreses.

• Assessorament especialitzat en consolidació i acceleració del creixement d’empreses de recent creació.

 

Cada dues setmanes realitzem una sessió informativa-orientativa oberta a totes les persones que tenen interès en conèixer què implica posar en marxa una empresa: diferents opcions d’autoocupació, creant un negoci des de zero o donant continuïtat a un negoci que ja està en funcionament (Reempresa). Presentació dels serveis de consolidació i acceleració del creixement per a les empreses de recent creació. Suport i definició dels passos a seguir per emprendre, formes jurídiques, línies de finançament i ajuts disponibles.

Les sessions tenen una durada d'una hora i mitja aproximada, i es realitzen a la seu de la Cecot (C/ Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa).

Nota informativa: donada la situació actual ocasionada per la COVID-19, aquestes sessions es realitzaran de manera telemàtica.

Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses, per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Màster en Direcció i Gestió Financera, per l'Escola d'Administració d'Empreses de Barcelona (EAE), i Postgrau en Direcció Estratègica de la Innovació (UOC).

Experiència de més de vint anys en l’assessorament a persones emprenedores i a empreses ja existents. Responsable de l’àrea d’emprenedoria i creixement empresarial. Experiència en la gestió de projectes, en l'àmbit públic i privat, adreçats a fomentar l’emprenedoria, la consolidació i acceleració d’empreses, i la innovació.